BH AD Fitou Myllesheim "Himmeli"

* 18.12.2002
+ 14.01.2016 (cancer)
Sire: Panja de Romanin
Dame: Accent Myllesheim
HD: A/A
ED: 0/0
Eyes: clear

Fitou (suomenkielen koukeroiden ja ääntämyksen vuoksi kotoisammin "Himmeli") muutti kasvattajansa luota Hollannista Suomeen puolivahingossa. Tapsan kanssa oltiin hakemassa pentua Belgiasta ja yllättäen kotiuduimme kahden koiran kanssa :) Ajatuksena oli kait, että saisin Himmelillä harjoitella suojelun kuvioita ja ehkä myös käyttää sitä jalostukseen. Harjoituskoirakkona Himmeli hoiti hommansa mutta jalostustoiveet kuoppasivat keskenmeno ja kohtutulehduksen vaatima sterilisaatio. Fitoulla on Hollannissa tehty yksi pentue josta Suomeen on tuotu uros Kova Kanuuna Myllesheim.

Himmeli oli ehkä sosiaalisin ja luotettavin tapaamanistani malinoiseista. Kun sen sietokyvyn ja rajat tunsi, oli se huolettomista huolettomin koira. Todellisena Narttuna se oli niin kiero, että pipokin piti ruuvata päähän mutta voi! sitä rakkauden määrää! Himmelin kanssa viihtyivät kaikki, vauvasta vaariin :)

Syntymämaassaan Himmeli oli suorittanut sekä BH- että AD- kokeet. Suomessa on läpikäytiin SKL luonnetesti ja kolme näyttelyä. Eläkepäivänsä Himmeli vietti rakastetun perhekoiran elämää Ypäjän Kotikummussa rescuemalinois Ticon seurana. Iän mukaanaantuoma vaiva löytyi sydämestä ja lopulta pahanlaatuisista kasvaimista.

Arjalle suuri kiitos mahtavasta eläkeläiskodista ja Himmelin hyvästä hoidosta.