FI*Bishamon Iia Illuusia (BUR h) "Kiukku"

* 15.08.2009- 2015

SRK LO 35575

Om/owner: Mia Kujanpää, Lieto

Tätä kirjoittaessani Kiukku on totutellut talon tapoihin kahden viikon ajan. Sattuneista syistä näiden totutteluviikkojen aikana farmillamme on ravannut ihmisiä ja koiria ennennäkemätön määrä. Mitä Kiukkuun tulee; Kehruukone ei ole sammunut hetkeksikään -jokainen vieras on saanut tuntea Burman Hurman ihan söpöimmillään ja näin ollen uskallankin epäillä, että mikäli näistä vannoutuneista koiraihmisistä milloinkaan kissanomistajia tekeytyy niin burma tulee olemaan SE rotu :)

Kiukku-Kendo (tai KissaKiu, Kiisseli, Kiukku.. just name her..) ei tähän pvään mennessä ole pelännyt vielä mitään muuta kuin juoksevaa suihkua. Kun hana sulkeutuu, pitää nurkka kuitenkin tulla tutkimaan vaikka tassut ilkeesti kastuvatkin. Muonittaja kun on kovasti luomu-, lähi- ja tuoreruoan kannattaja niin kuppiin kilahtaa kaikkea mahdollista kriteerit täyttävää -jotka ihan kiitettävästi sulahtavat kurkusta alas.

Kiukku aloitti näyttelyuransa Turokin KV- kissanäyttelyssä 27- 28.3.2010 Nuoret 6-10 kk- luokassa. Lauantaina tuloksena Ex1/Carin Sahlberg ja sunnuntaina sitten TP-NOM/Jarmo Räihä. "Upea Nuori !!!!!" :)
Jatkoa seurasi Rurokin KV-nlyssä 25.04.2010: Ex1, VP, TP, NOM/Räihä.. ja paneelissa KAKSI ääntä out of seitsemästä =) Lisäksi kamppailu oli tiukka; kaikkiaan kolme muutakin kissaa sai nuo kaksi ääntä. Kolmannessa KV-näyttelyssään, nyt jo avoimessa luokassa, jälleen Ex1, VP, TP, NOM ...ja se CAC !!

Kiukku on emänä Bishamon L- pentueelle.

Kiukku on testattu FeLV ja FIV negatiiviseksi ja on sukutaulun perusteella GM2 normaali, lisäksi testattu Burmien hypokalemian osalta normaaliksi.

Kiukku menehtyi irtokoiran hyökkäyksessä syksyllä 2015.